Wellness Escape

JACUZZI

Je hebt de keuze uit 6 faciliteiten: sauna, infrarood sauna, dompelbad, zwembad, lig hammam en jacuzzi. Bekijk alvast de verschillende arrangementen.

Een basisarrangement heb je al vanaf€ 45 per persoon

jacuzzi

Om te kunnen genieten van een goede saunabeurt en om het positieve effect van de sauna te kunnen ervaren, dienen een aantal spelregels in acht te worden genomen.

Het is belangrijk dat je de verschillende fases van een saunabezoek correct en in de juiste volgorde doorloopt waarbij een afwisseling tussen opwarmen en afkoelen belangrijk is.

Fase 1: voorbereiding
Fase 2: in de sauna
Fase 3: afkoelen
Fase 4: rusten
Herhaling

Enkele sfeerbeelden kunnen je zinnen alvast prikkelen.

Open van ma tot za van 9u tot 23u.
tel.: 051 48 89 25 Vijverdamstraat 1a 8760 Meulebeke

JACUZZI

De oude Grieken wisten het al: warm, bruisend water is niet alleen erg ontspannend maar ook nog eens goed voor de gezondheid. Hydrotherapie maakt, zoals het woord zelf al zegt, gebruik van water. Warm water dat door middel van jets tegen het lichaam wordt gestuwd. Het helpt zo de spieren en gewrichten te ontspannen. In water blijf je drijven en daalt het lichaamsgewicht met 90% waardoor de druk op de gewrichten wordt weggenomen.

Ook de bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen makkelijker door het lichaam worden getransporteerd. Bovendien geeft het warme water je een ontspannend gevoel, het vermindert stress en het zorgt voor een goede nachtrust.

De temperatuur van de jacuzzi is +-38 graden Celsius.

Bekijk onze arrangementen