Wellness Escape

HAMMAM

Je hebt de keuze uit 6 faciliteiten: sauna, infrarood sauna, dompelbad, zwembad, lig hammam en jacuzzi. Bekijk alvast de verschillende arrangementen.

Een basisarrangement heb je al vanaf€ 45 per persoon

lig hammam

Om te kunnen genieten van een goede saunabeurt en om het positieve effect van de sauna te kunnen ervaren, dienen een aantal spelregels in acht te worden genomen.

Het is belangrijk dat je de verschillende fases van een saunabezoek correct en in de juiste volgorde doorloopt waarbij een afwisseling tussen opwarmen en afkoelen belangrijk is.

Fase 1: voorbereiding
Fase 2: in de sauna
Fase 3: afkoelen
Fase 4: rusten
Herhaling

Enkele sfeerbeelden kunnen je zinnen alvast prikkelen.

Open van ma tot za van 9u tot 23u.
tel.: 051 48 89 25 Vijverdamstraat 1a 8760 Meulebeke

INFRAROOD

Anders dan in de sauna begint u niet te zweten via de omweg van hete lucht, maar door de rechtstreekse bestraling. Daarom is infrarood ook zeer geschikt voor ouderen en kinderen.

Met infraroodstraling wordt warmte rechtstreeks en zonder aanraking overgedragen op het lichaam. Het gaat om hetzelfde principe dat we kennen van de zon. De warmte wordt door de huid opgenomen en rechtstreeks doorgegeven aan de daaronder liggende huidlagen. Zo komt ze in de bloedbaan diep in het lichaam, waar het een proces in gang zet dat ontzettende positieve effecten heeft. Zoals:

  • het immuunsysteem wordt versterkt.
  • De doorbloeding wordt verhoogd en de stofwisseling verbeterd.
  • Intensief zweten ondersteunt afslanken en ontgiften van het lichaam.
  • Gespannen en stijve spieren worden verlicht en voorkomen.
  • Verminderd en voorkomt rugklachten .

Bekijk onze arrangementen